Promocija dječjih prava: Ja to mogu!

U četvrtak, 22. ožujka 2018., u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica, polaznici kazališnih i medijskih radionica Društva naša djeca Pleternica te djeca iz Udruge Osmjeh Pleternica podučili su odrasle i svoje prijatelje o pravima djece. Uz kviz, promotivni video spot te dvije scenske igre djeca su osvijestila publiku o svojim pravima, ali i svojim obavezama, te obavezama roditelja, odgajatelja i učitelja.


Promocija se održala nakon prvog ciklusa radionica u projektu "Svijet kroz dječje oči - 4. dio" te nakon proljetnih praznika nastavljamo s drugim ciklusom! Pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se priključe u novom ciklusu o dječjim pravima: "I ja imam pravo!".
Provedbu projekta financijskom potporom omogućava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te podsjećamo da su radionice za djecu besplatne. Medijske radionice održavaju se ponedjeljkom od 18,30 sati u zgradi KUD-a „Orljava“ te kazališne srijedom od 19 sati u Centru udruga Pleternica.


Hvala volonterima na njihovoj pomoć, partnerima Gradu Pleternici i Udruzi Osmjeh na potpori i sudjelovanju, a najviše djeci koja svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno upravo na našim radionicama, slobodno izražavaju svoje misli i želje te i putem toga ostvaruju svoja prava!
Veselimo se novom ciklusu!

Renata Matičević, voditeljica projekta