Promocije knjiga, Knjižnica po mojoj mjeri i Vila pričalica i u veljači…

vila pricalicaI u veljači nastavljamo s programom Vile pričalice – pričaonice za djecu koja će se odvijati utorkom od 18 do 19 sati, točnije 13., 20. i 27. veljače.

Čitanje od najranije dobi potiče cjelokupan razvoj djeteta te vas pozivamo da nam se pridružite u veselom društvu, poslušate priču ili bajku te se poigrate u našoj igraonici!

Program Knjižnica po mojoj mjeri odvija se četvrtkom, a u veljači je namijenjen mladima i odraslima.

Prvi četvrtak u veljači upoznat ćemo se s pojmom glazbenog žanra, a zatim slušati različite skladbe različitih glazbenih žanrova. Slušaonica je namijenjena srednjoškolcima i mladima.

Drugi četvrtak, 8. veljače, prikazat ćemo igrani film Koliba nastao prema bestseleru Williama P. Younga.

U veljači nas očekuje i radionica/predavanje za roditelje pod nazivom Dijete i aktivnosti na kojoj ćemo
roditelje upoznati sa svim  aktivnostima za djecu u našem gradu, ali i njihovoj ulozi u usmjeravanju djece.

 

Posljednji četvrtak, 22. veljače, održat će se gostujuće predavanje Hrvatskog memorijalno-knjizica po mojoj mjeridokumentacijskog centra Domovinskog rata pod nazivom 20 godina mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja.

 

U veljači nas očekuju i dvije promocije knjige.

Utorak, 6. veljače, ugostit ćemo autoricu knjige Šest milimetara – ispovijest o boli i pobjedi Josipu Pavičić Berardini iz Zagreba. Knjiga je to koja nas vodi kroz dijagnozu karcinoma dojke, a kao gost uz autoricu pridružit će nam se i prof. dr.sc.  Josip Fajdić iz Požege.

Povodom Valentinova, 16. veljače 2018., svoju prvu zbirku poezije Mirisne boje tišine, u kojoj daje na važnosti i ljubavi, predstavit će nam Irena Kalan iz Bilica.

Pronađite nešto za sebe i pridružite nam se u veljači!